RESTAURANT

La Grand Hotel Traian servirea mesei este o adevarata calatorie in jurului lumii.

Fie ca este vorba de un pranz intre prieteni sau o cina alaturi de persoana iubita, Restaurantul Traian, recent renovat, in tonuri calde si discrete te asteapta intr-o atmosfera relaxanta.

În cultura tradiţională a moldovenilor ospitalitatea reflectă bunele intenţii de a intra şi a păstra relaţii apropiate cu cei care le trec pragul.

Primirea oaspeţilor este un ritual important îndeplinit cu sfințenie de cei din familia Grand Hotel Traian.

De la cele mai simple și gustoase rețete, până la cele mai sofisticate specialități naționale și internaționale pregătite cu mare migală de către maeștrii noștri bucătari, fiecare propunere este un deliciu culinar.

Grand Hotel Traian dispune de Restaurant Traian în cadrul căruia se află și ”Salonul Alb”, ”Eminescu Ballroom” (pentru organizarea de evenimente precum nunți, botezuri, mese festive, etc), London Pub ( bar amenajat în stil englezesc) și crama ”La Boieroaice”. 

Hotelul Traian dispune de multiple facilități: transport de la aeroport, transport cu limuzina, parcare, acces persoane cu dizabilități, lift, Centru de Conferințe, Restaurant/ Bar, casă de schimb valutar, Room Service, spălătorie, linie telefonică directă, acces Internet, cablu TV etc.