Restaurant

Traian Restaurant

TRAÍAN Restaurant, with its Classic Room, White Room and Cocktail Bar invites you to an endless celebration of senses.

The aristocratic atmosphere, the warm light of chandeliers accompanied by the sweet piano sound, makes our distinguished guests enjoy our exquisite cuisine.

The refined and consistent menu combines the specific Romanian cuisine with the taste of the international one.

A relaxing drink at the end of a long and full day, a successful meeting or a glass of champagne, as a preamble to a royal evening, confirms that the Cocktail Bar is the heart of our hotel.
 
 

Mic Dejun

Sunteți adeptul dimineților matinale sau preferați un început de zi petrecut până târziu într-un pat confortabil?

În funcție de alegere puteți servi micul dejun în cameră în fiecare dimineață între orele: 7.00 - 10.30 sau vă invităm la un mic dejun în stil bufet suedez, în Salonul Clasic între orele 7.00 - 10.30 în cursul săptămânii, respectiv 7.00 - 11.00 în zilele de Sâmbătă si Duminică.

Eminescu Ballroom

Eminescu Ballroom asigură evenimentelor dumneavoastră un nou standard de confort și eleganță.

Spațiul generos, meniul rafinat și atenția asupra detaliilor dau un plus de stil și energie oricărei nunți, banchet sau mese festive.

London Pub

Construit în "English style", decorat cu obiecte vechi de artã si recunoscut ca locul în care întotdeauna prietenii se întâlnesc, colegii întârzie la o discutie amicalã, iar oamenii de afaceri stabilesc parteneriate, London Pub este un rãspuns modern pentru o clientelã în cãutarea combinatiei ideale dintre distractie si elegantã.