TRAIAN CONFERENCE HALL

           Cu trei săli multifuncționale, ”Traian Conference Hall” este soluția ideală pentru congrese, întâlniri de afaceri, cocktail-uri.

 

            * Sala Eminescu – spațioasă, multifuncțională, impozantă, versatilă… Oferind un spațiu generos pe o suprafață de 360 mp, cu posibilitate de compartimentare în două săli cu capacitate de 200 locuri fiecare, este una dintre atracțiile de top ale hotelului și poate fi utilizată pentru congrese, simpozioane, banchete și nunți de mare amploare.

 

            * Sala Creangă  – este capabilă să găzduiasca maxim 500 de persoane. Este ideală pentru întâlniri de afaceri, simpozioane, cursuri de pregătire profesională, prezentări de produse și servicii.

 

            * Sala Caragiale – Intimă, discretă cu o capacitate de maxim 10 persoane. Este ideală pentru întâlniri de afaceri restrânse și confidențiale, sau pentru momente plăcute petrecute alături de prieteni.

 

            Traian Conference Hall are următoarele facilități: sistem de sonorizare, microfoane, videoproiector, acces internet, flipchart, ecran de proiecție.